Majnyt fra Maglebjerg Sportsrideklub

Det har været 2 travle og gode måneder. Lørdag den 16 marts afholdt vi Agility, som var et meget populært og rigtig hyggeligt arrangement. Der var næsten fuldt booket og det var alt lige fra helt unge heste til erfarne agility heste. Dette var rigtig godt, da de erfarne kunne støtte de unge og uerfarne heste.

Vores generalforsamling gik også over al forventning med over 30 deltagere. Der var god stemning og alle der mødte op var klar til at bidrage. Der blev oprettet et aktivitetsudvalg, så hvis du går med ønsker om specifikke aktiviteter kan du finde kontaktinformation her.

Den 29 april afholdt vi påskespring, som igen i år var en stor succes med over 80 starter. Vores fantastiske Rema 1000 på Trompetvej havde igen i år sponsoreret påskeæg til alle fejlfrie starter. Vi er så utrolig taknemmelige for de lokale butikker, der støtter en lille klub, som vores.

På Maglebjerg ridecenter er der også sket en del. Vi fik afholdt en meget produktiv arbejdsdag, hvor mange mødte frem og gav en hånd med. Der blev blandt andet malet barriere i ridehuset og en generel oprydning på hele ridecenteret samt nye LED lysstofrør i ridehallen. I fællesskab sørgede vi for pizza, kage, kaffe, sodavand og lidt ekstra godt til ganen. Det var en super hyggelig dag. Se billeder fra dagen her.

Vi har længe haft en hængeparti med vores ridebane, som endelig er blevet klaret. I februar fik klubben tildelt en fond på 30.000kr fra DGI’s foreningspulje, som skulle bidrage til nye dræn på udendørsridebanen. I april faldt det hele på plads og DS-Ridebaner gik i gang med arbejdet med at få anlagt nye dræn og en sandfangsbrønd. Dette betyder at vi forhåbentlig kan have en mere tør bane fremover. Derudover kom der ekstra toplag på den del af banen, som manglede.

Sidst men ikke mindst blev der den 27-28 april sat vinduer og lysplader i gavlen af ridehuset. Alt dette takket være en masse frivillige hjælpere samt en hel weekend med gratis arbejdskraft fra Lilliensø Byg. Tusind tak for det store arbejde og hvor er vi stolte og taknemmelige over, at så mange har lyst til at hjælpe os. 

Kommende arrangementer:

Velkommen til nye medlemmer

Klea Hansen, Cherie Fobian, Pernille Fibecker, Emilie Risager Strate, Carsten Nøhr, Karina Modeweg, Anne Østerlund, Anne Jervelund, Ida Jervelund, Josephine Jorck-Jorckston, Johanne Marie Andersen,Tania Alexander, Nadja Bøgeskov, Charlotte Nybro Tejlmand, Mai Stovgaard.

Stævneresultater

Vi er stolte af alle vores medlemmer, men det betyder meget, at så mange har lyst til at repræsentere os ude til stævnerne. Tak for at I viser flaget derude. Husk at indsende til ranglisten via hjemmesiden.

                                                                              Foto: Vicky Olsen og Gravgaards Zander

Placeringer: 1. Plads

Vickie Olsen – Gravgaards Zander – 2 marts, 23 marts Bettina Lilliensø – Cornettino’s Poseidon – 16 marts, 31 marts Alma Wisborg – Nello – 24 marts

Alma Wisborg – Saga Ranch Lundbro – 24 marts Lærke Bøgvad Kibsgaard – Rs Lady Marmelade – 24 marts Silke Pedersen – Saxenhøj’s Joakim – 24 marts, 25 marts Frederikke Aagesen – Genesis Mina – 24 marts, 31 marts

Edith Paludan Seedorf – Claire Abn – 28 marts Ester Paludan Seedorf – Babbett F – 28 marts Celine Agerbo Olsen – Flash Gordon – 20 april

Edith Paludan Seedorf – Kildegårdens Fallulah – 28 Marts, 21 april Nathalie Modeweg – Barcardi 1 -24 marts, 31 marts, 21 april

Lisa Oggesen – Carenello 21 April

Josephine Jorck-jorckston – Aastrupsgaards Nala – 21 april

Du kan støtte Maglebjerg Sportsrideklub ved at tanke din bil med OK-appen. Klik på billedet nedenfor og læs hvordan.