Nytårs-nyhedsbrev januar 2024

Maglebjerg Sportsrideklub bliver 3 år og igen vil vi takke jer medlemmer for jeres store opbakning og hjælp til vores arrangementer. Uden jeres store hjælp kunne vi ikke afholde arrangementer.

Året der gik

Vi har haft et dejligt 2023 med en masse skønne arrangementer. Vores stævner er godt besøgt og med mange tilmeldinger på trods af at vi hører fra distriktet at stævner må aflyses på grund af manglende tilmelding. 

I 2023 tog vi hul på et nyt kapitel i form af special dressurklasser for Islandske heste til vores stævner og selvom klasserne ikke havde et overvældende antal starter i år, så var der stor publikumsinteresse. Det er noget vi vil bringe videre til vores stævner i fremtiden.

Traditionen tro afholdt vi en rigtig hyggelig ridelejr og igen i år var det en blandet flok og alle blev udfordret med forskellige ridediscipliner. Det var en virkelig sjov uge og vi glæder os til at afholde igen i 2024.

Aktiviteter i 2024, der allerede er lagt i kalenderen

  • Generalforsamling tirsdag den 19. marts 2024
  • Forårsstævne Maj (har endnu ikke dato)
  • Ridelejr uge 28
  • Sommerstævne August med klubmesterskab (har endnu ikke dato)
  • Halloween Springarrangement afholdes i weekenden den 26-27 oktober.

Vi har også andre arrangementer i ærmet, men her vender vi tilbage med mere information.

Hvad kan du bidrage med?

Er du en ildsjæl der brænder for at arrangere mindre arrangementer sammen med os, så skriv meget gerne til os enten på Facebook eller direkte til os på vores mail bestyrelsen@mas-rideklub.dk

Vi er en aktiv bestyrelse, men vi vil enormt gerne have flere hænder og det behøver ikke være til store ting. Vi vil gerne arrangere foredrag, kursusdage med forskellige undervisere eller lidt anderledes arrangementer, hvis der er interesse for det, og det er HER du som aktivt medlem kan bidrage og hjælpe.

Har du en idé til et kursus eller et foredrag, du gerne vil stå for at arrangere, så skriv endelig til os.

Kontingent 2024

Vi har valgt at lade klubbens kontingent forblive uændret for 2024.

  • Seniormedlem 350kr
  • Juniormedlem 250kr
  • Støttemedlem 150kr

Alle medlemmer vil modtage kontingentopkrævning sammen med dette nyhedsbrev. Modtager I ikke noget, så kig i spam eller kontakt Mette på kasserer@mas-rideklub.dk

Det vil ligesom sidste år være muligt at betale med mobilepay ved et enkelt klik.

Ordinær Generalforsamling

Afholdes tirsdag den 19. marts 2024 og igen i år vil vi låne lokaler på Holsted skole. Nærmere information kommer snarest og dagsorden samt regnskab bliver lagt på hjemmesiden senest 2 uger før.

Billeder fra alle klubbens arrangementer kan ses på vores Facebookside.

Vi glæder os til endnu et fantastisk år med MAS og alle jer. Endnu engang tak for et godt 2023.

Godt Nytår og vi glæder os til at se jer i 2024.

Mange hilsner fra

Bestyrelsen i Maglebjerg Sportsrideklub