Bestyrelsen

Christina Kryder Andersen

Formand

Jeg hedder Christina Kryder Andersen og er født i 1979 og bor i Næstved. Til hverdag deler jeg hesteinteressen med min datter og hendes pony. Selv har jeg en dejlig Knabstrupper-vallak, som jeg rider dressur og en masse ture på.

Jeg var som barn og teenager medlem af forskellige rideklubber, og deltog i mange forskellige arrangementer. Det var en virkelig skøn tid for mig.

Derfor var det en let beslutning for mig at være med til at starte Maglebjerg Sportsrideklub op, da jeg gerne vil bidrage til en masse fantastiske gode oplevelser. Jeg motiveres af sportslige aktiviteter og udvikling samt en masse godt humør. Jeg holder af at få lov at tænke ud af boksen og gøre en forskel.

Mit helt store drive er at lave arrangementer for børn- og unge herunder ridelejr og Hobby Horse arrangementer. Men jeg brænder også for at afholde arrangementer som fx. Rid for dommer eller andre undervisnings og kursusdage. Derudover så vil jeg indgå som en vigtig nøgleperson, når der skal arrangeres stævner i klubben.

Jeg er som formand i bestyrelsen ansvarlig for at bestyrelsesarbejdet udføres  planlægning af årets mange arrangementer samt klubbens online platforme herunder hjemmeside, og sociale medier. Højdepunktet på året er klubbens ridelejr, som afholdes hver sommer.

Alt i alt ønsker jeg at give klubbens medlemmer oplevelser af samme kaliber, som jeg selv fik som barn. Det var en fantastisk tid og jeg er sikker på at det har været med til at forme min udvikling med heste.

Henrik Karmark
Henrik Karmark

Næstformand

Jeg hedder Henrik Karmark og er født i 1972. Jeg bor i Fensmark. Jeg har ikke selv meget erfaring med ridning – jeg har vel siddet på en hest/pony 7-8 gange i mit liv – hvoraf de første 4-5 gange var i Hansa Park 😉

Min datter ridder og har sin 3. pony. Den første var lille Oscar, der var en rigtigt god læremester på 86 cm, så havde hun et års tid på Saralok – som blev for stor en mundfuld. Vi har fundte ro og rideglæden tilbage med hendes bedste ven Bathoven.

Til dagligt arbejder jeg i Nordea som Storkundechef og har primært med ejendomsbranchen at gøre. Ved siden af det, driver jeg en lille virksomhed der hjælper foreninger og mindre erhvervsdrivende med deres hjemmeside, mail, IT osv.

Jeg har bred erfaring indenfor bestyrelsesarbejde både i både sportsforeninger og mere professionelle erhvervsrelaterede foreninger.  Jeg har bl.a. haft god succes med at søge fonde, der har ydet økonomisk støtte til foreningernes virke.

Mette Tving Andersen

Kasserer

Jeg hedder Mette Tving Andersen og er født i 1984 Jeg bor nær Præstø, hvor jeg har mit lille stutteri med welshponyer og mit lidt større landbrug med 240 malkekøer. Jeg har redet siden jeg var barn og altid været aktiv rideklubs barn, med hvad det indebærer af sjove aktiviteter, stævne deltagelse og hjælper til hvad der kunne hjælpes med. I mine voksenår, har jeg været bestyrelsesmedlem i rideklub og har en god erfaring med dette arbejde..

Jeg er klubbens kasserer, og brænder for det arbejde som denne post indebærer. Derudover har jeg erfaring og interesse i afholdelse af stævner i både spring og dressur. Jeg sætter en store ære i og være en del af et team, der arbejder frivillig for glade mennesker, med det formål at skabe liv og hygge omkring aktiviteter med vores kære 4 benede.

Heidi Poulsgaard Lauridsen

Sekretær

Jeg hedder Heidi Lauridsen er født i 1973 her i Næstved. Som barn/ung red jeg på Baunehøj, men har først som voksen genfundet interessen for heste.

Jeg startede med at arbejde som frivillig hjælper på kasernens ridecenter, hvor jeg var med til at starte rideklubben KARI op. Jeg var næstformand og sekretær, og stod for arrangementer af forskellige karakterer, og sad dengang i stævneudvalget. Det var også i den tid jeg købte min første hest, og da muligheden bød sig og centret skiftede ejer, endte min hest hjem, og var i de næste år ikke en del af en klub eller et ridecenter.

Min 2. Hest havde jeg imens jeg var i bestyrelsen ved SYK, der var jeg en del af bestyrelsen, første år som suppleant med fokus på udvalgs opbygning og stævner, samt tovholder i stævneudvalget. Og derefter sekretær i 2 år, hvor jeg var stævne ansvarlig, og derudover arbejdede med div. Arrangementer bla. Hobbyhorse, online arrangementer samt rid for dommer. Min rolle i MAS vil komme til at være meget lig mine tidligere opgaver, så jeg ved hvad jeg skal gå i krig med.

Min 2. Hest stod den sidste del af sit liv på Maglebjerg Ridecenter, og jeg er begejstret og ivrig efter at være en del af opstartsprocessen på vores nye klub. Jeg brænder for aktiviteter i alle afskygninger, og giver gerne en hånd med når Breddeudvalget holder fastelavn, Hobby Horse, agility eller andet. Mit hovedfokus er vores årlige stævner, og ønsket om at afholde terrænspringning, samt rid for dommer i både dressur og spring, er nogle af de ting jeg håber der er tilslutning til. Så vi kan have dem som årlige kurser/arrangementer.

Arbejdsdage/weekender og dertilhørende hygge bagefter, glæder jeg mig meget til at vi kommer i gang med, jeg elsker det sociale fællesskab og båndene man knytter ved den slags opgaver, og den store bonus er, at det gavner alle som har deres gang på Maglebjerg 🙂

Anja hjemmeside
Anja Seedorff

Bestyrelsesmedlem

Jeg er mor til et par piger, som er aktive stævneryttere på deres ponyer og heste, som vi tildels selv avler og uddanner.

Vi har stutteri Lindebakken, med ca 25 ponyer/heste primært Welshponyer, og avler 2-5 føl om året.

Jeg har selv redet en del tidligere, men tiden i dagligdagen gør, at det pt for mit vedkommende kun bliver lidt hyggeture i weekenderne.

Jeg vil gerne arbejde for, at Maglebjerg Rideklub bliver en aktiv klub med et bredt udbud af tilbud med den attraktive placering og gode forhold for hest og ryttere

Itzo bandizo
Stine Steen Pedersen

1. suppleant

Mit navn er Stine Pedersen og jeg er født i 1981. Min “ridekarriere” startede faktisk på Maglebjerggård i 1987 på den daværende rideskole. Derefter havde interessen ligesom bidt sig fast og jeg sluttede med nogle gode ponyår på Birgits rideskole i Toksværd.

Min første hest blev indkøbt da jeg fyldte 18 og derefter har der været et par stykker. Nu har en Itzo som er en Dansk varmblod/Trakhener efter Firfod Iznoogood. Han er en ung lømmel på 6 år. Derudover har vi også mine pigers pony. En araber hoppe på 12 år.

Jeg har ikke så stor erfaring med klubber, men jeg står helt sikkert på spring for at lære og hjælpe hvor der hjælpes kan. Jeg glæder mig over at MAS er startet op og jeg er beæret over, at være en del af klubben. Mit formål er, at spræde glæde og god energi samt tage del i en masse gode, sjove og spændende arrangementer for både voksne og børn.

Magle
Malene Botoft Johansen

2. suppleant

Jeg hedder Malene Botoft Johansen og er født i 1983 og bor i Haslev.

Hesteinteressen har jeg haft hele livet.
Jeg har nu en pintohoppe som jeg låner da jeg venter et føl på min tidligere hoppe.

Jeg rider dressur og tur. Har i mine unge dage sprunget så har et hjerte for det selvom modet ikke længere er der.

Til dagligt arbejder jeg på Maglebjerg ridecenter så derfor var det en naturlig del at være med i opstarten af Maglebjerg Sportsrideklub.

Jeg har tidligere været med i bestyrelser i andre klubber. Jeg synes det er en spændende proces at være med til at give medlemmerne en god oplevelse til arrangementer, ligeledes også i dagligdagen.

Jeg brænder for at få tingene ud i livet og enderne til at nå. Dette bestræber jeg mig på at få klaret på en god og positiv måde.

Jeg glæder mig til at give medlemmerne nogle gode stunder i selskab med Maglebjerg Sportsrideklub.