Klubben

Om klubben

Maglebjerg Sportsrideklub er stiftet i marts 2021 efter længere tids ønske om en rideklub på stedet.

Klubben er opstået på grund af ønsker fra ryttere tilknyttet stedet og derfor gik en mindre gruppe af opstaldere samt andre ude fra med anden tilknytning til stedet, i gang med arbejdet om at opstarte ny rideklub på Maglebjerg ridecenter. 

Tilbage i 1990’erne var der en rideklub tilknyttet Maglebjerg Ridecenter, som hed Maglebjerggård Sportsrideklub denne klub blev lukket ned i 2001. 

Derfor var Maglebjerg Sportsrideklub et passende navn til en ny klub med den gamle ånd. 

Klubbens logo er udarbejdet af Svantastic arts, som har været så sød at sponsorere dette flotte logo. Tanken bag var at give sted og klub et fællesskab og du er ikke i tvivl om at du er på Maglebjerg Sportsrideklub når du kommer til Ridecenteret fordi statuen står lige midt på gårdspladsen. Statuen har stor betydning for stedet og derfor en vigtig del af vores logo.

Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten, at styrke fællesskabet og det sociale liv i klubben, igennem motion og sportslige aktiviteter for børn og unge. Samt at hjælpe unge medlemmer med at hverve sig god erfaring om hestens brug og pleje, samt at fremme medlemmernes lyst til at engagere sig og tage medansvar i foreningen gennem oplysende aktiviteter. Klubben varetager disse interesser på et almennyttigt grundlag.