Rangliste Maglebjerg Sportsrideklub

LA76543
MB87654
MA98765

Hest og Pony har hver sin liste i begge discipliner

Ranglisten følger stævneåret dvs. fra 1 januar til 31 december.

Point skalaen er udregnet ved klubstævner, ved deltagelse i C stævner tillægges der 3 point til alle placeringer.
Landsstævner tillægges der 7 point til alle placeringer.

Nul-runder som ikke giver placering gælder følgende pointgivning:

Spring: nul-runder inkl. Omspring ved D-Stævner som ikke udløser placering giver 1 point (ingen tillæg)
Spring: nul-runder inkl. Omspring ved C-Stævner eller højere som ikke udløser placering giver 2 point (ingen tillæg)

B0 klasser i spring giver uanset højden 1 point hvis man er fejlfri

Dressur: Et ridt på 60% og derover ved D-Stævner som ikke udløser placering giver 1 point (ingen tillæg)
Dressur: Et ridt på 60% og derover ved C-Stævner eller højere som ikke udløser placering giver 2 point (ingen tillæg)

Rosetklasser i dressur, som rides til 60% eller derover giver 1 point

HoldcupsMan bliver tildelt point for sit eget ridt (altså ridt over 60%) og derudover det samlede holds placeringspoint.

Bredde: Bredderanglisten giver point ud fra et enkelt pointsystem. Pointskala ”LC” er gældende. Alle tænkelige ridt indgår her, eks: orienteringsridt, ringridning, team cups i spring/dressur, kæpheste konkurrencer eller deltagelse i bomklasse med hest ved hånd.

Alle resultater til ranglisten indberettes HER

Tidsfrist for indberetning af resultater er 30 dage efter stævnedato

Præmiering vil forgå på generalforsamlingen i det efterfølgende år. Ranglisten bliver kun præmieret hvis der er minimum to deltagende på listen.

Der kåres en samlet vinder af den, som har opnået flest point på alle disciplin ranglister tilsammen. Eks: har du 20 point i dressur og 50 point i spring på samme hest, lægges disse sammen